• Home
  • Nieuws
  • Vijf organisaties delen innovatieresultaten tijdens oogst-sessie

VVT organisaties delen innovatieresultaten tijdens oogst-sessie

Vijf zorgorganisaties van de VVT alliantie in de regio Waardenland zijn het afgelopen jaar begeleidt door Buro Wisselstroom op hun individuele innovatie-vraagstukken. Dit traject wordt op 13 juni afgesloten met een oogst-sessie waarbij deze organisaties hun proces en resultaten delen met de regio.

De Blije Borgh ging aan de slag met de vraag: wat is onze visie op innovatie en hoe integreren we de nieuwe visie in de dagbesteding somatiek.
De Merwelanden wilde graag weten: hoe implementeren we beeldbellen en Medido binnen het interne team en in de wijk.

Salios (voormalig Het Spectrum) onderzocht hoe innovatie vanaf het idee tot de borging intern wordt georganiseerd, en hoe de relatie opdrachtgever – opdrachtnemer eruit ziet.

Salios (voormalig Swinhove Groep) ging aan de slag met de vraag: hoe kunnen we verder aan de slag met reablement? Het gedachtegoed van reablement is binnen de organisatie verder uitgedacht en de resultaten van de interviews zijn verwerkt in een boek dat wordt gepresenteerd.

Rivas dook in de vragen: waar staan we voor als innovatie-afdeling en wat is onze visie op innovatie? Het innovatieproces werd doorontwikkeld waarbij Idea management en het beoordelen en selecteren van ideeën een belangrijke plek heeft gekregen. Een van de initiatieven is de Testmotor Thuiszorgtechnologie.

Benieuwd naar de resultaten? Meld je aan voor de oogstsessie

Ben jij binnen jouw zorgorganisatie bezig met innovatie en heb je interesse in de resultaten van deze organisaties? Meld je dan gratis aan voor de oogst-sessie op donderdagochtend 13 juni via onderstaande link:

 Ja, ik wil graag meer weten en kom naar de oogst-sessie

 
Praktische informatie

Datum:             donderdag 13 juni
Tijd:                   start programma 10:00 uur, afsluitende lunch om 12:30 uur
Locatie:            Landvast, Alblasserdam