• Home
  • Nieuws
  • Unieke kans voor zij-instromers in de zorg
Draag jij de zorg een warm hart toe? Voel jij je verbonden met onze ouderen? Heb jij ook het gevoel dat je dáár zou willen werken waar je juist nu heel hard nodig bent? Dan is de ouderenzorg echt iets voor jou. Ook als je geen ervaring in de zorg hebt, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in deze tijden en in de toekomst het verschil te maken.

Per 1 januari 2022 zijn er leerwerkplekken in de ouderenzorg beschikbaar, speciaal voor zij-instromers. Heb jij een MBO 3-opleiding én werkervaring, maar niet in de zorg? Maak dan nu de overstap met een betaalde verkorte opleiding tot Verzorgende, inclusief baangarantie!

Wil jij in 18 maanden met een combinatie van werken en leren opgeleid worden tot Verzorgende IG (MBO niveau 3) in de regio Drechtsteden bij één van de negen samenwerkende zorgorganisaties? Klik dan hier voor de vacature met meer informatie.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het opleidingstraject en je vragen kunnen stellen? Meld je dan aan voor de digitale informatiebijeenkomst op maandag 20 september van 19.00-20.00 uur.

Wil je weten hoe 2 studenten het huidige leerwerktraject ervaren? Lees dan de ervaringen van Eva en Stephanie!

Lees hier de ervaring van Stephanie

Lees hier de ervaring van Eva