• Home
  • Nieuws
  • Terugblik 2e editie kennisfestival complex en onbegrepen gedrag
28 april 2021 - Op dinsdag 13 april 2021 vond het tweede kennisfestival 'complex en onbegrepen gedrag' plaats. Theater Aan de Lijn nam de 46 deelnemers mee in dit thema en ging in op vragen als wat ís onbegrepen gedrag en hoe herken je dit?

Aan de hand van een uitleg over het menselijk brein en het uitspelen van hoe dit er in de praktijk uit kan zien werd een helder verhaal neergezet. Gezien er veel vragen en opmerkingen kwamen vanuit de toehoorders is het een onderwerp dat leeft en waarover men graag meer wil weten. Na de sessie gaven de deelnemers aan het een zeer herkenbaar verhaal te vinden en de tips direct toe te kunnen passen in het eigen werk.
 

Kennisfestival gemist? Kijk de opname terug


Omdat we het belangrijk vinden dat eenieder over de informatie kan beschikken hebben we de bijeenkomst opgenomen. Mocht daarvoor interesse zijn, dan kan deze worden opgevraagd bij Madelon Kok door een e-mail te sturen naar madelonkok@22graden.nl.
 

Volgende editie kennisfestival


Op woensdag 16 juni 2021 vindt alweer de volgende editie van het Kennisfestival plaats. Een grote groep mensen heeft zich al opgegeven. Aanmelden kan nog steeds door een e-mail te sturen naar madelonkok@22graden.nl.